BLANTERSWIFT101

Firma Ekle

26 Mart 2019 Salı
Firma Rehberi Firmanızı Tanıtıyor
Firma rehberi genel bir tanımla, ürün veya hizmet sunan işletmeleri tüketicilerle ortak bir noktada buluşmalarını sağlayan platformdur. Geleneksel firma rehberleri belli bir bölgeyi ele alan ve sadece işletmelerin telefon numarası ve adresinin yer aldığı fiziki kitapçıklardı. Ayrıca bunları bulabilmek de zahmet isteyen bir uğraştı. Arama-bulma ve değerlendirme kavramlarının çok daha işlevsel hale geldiği internet dünyasında rehber de oldukça fayda sağlayan bir platform olarak üreticiye ve tüketiciye kolaylık yaratmaktadır. Oldukça pratik bir avantaja sahip olan rehber platformu ile bireyler hiçbir zahmete başvurmadan, bölge ve sektör kriterleri doğrultusunda aranılan hizmeti gerçekleştiren işletmeleri bulabiliyor; bu işletmeler hakkında video ve fotoğraf gibi tanıtım görsellerini de gözden geçirebiliyor ve diğerleriyle kıyaslamaya gidebiliyorlar.
Aradığınız Firma Hemen Karşınızda
İster yerel ölçüde bir KOBİ, isterse büyük ölçekli firmalar olsun, bireyler rehber ile tüm Türkiye´de faaliyet gösteren sektörleri kategori şemasıyla listelenen ve site içeriğinde arttırılabilen geniş bir yelpaze sunmaktadır. Bilindiği gibi, yeni yerleşimler ve taleplerin artmasıyla son yıllarda ortaya çıkan işletme sayısı azımsanmayacak fazlalıkladır . Böyle bir durumda ihtiyaçta bulunulan bir işletmeyi bulmak da zorlaşıyor. Ancak rehber sitesini ziyaret eden bireyler, belli parametrelerde arama yaparak aradığı firmayı sokağa çıkmadan bulabiliyor. Bu parametreler ise faaliyet arz edilen sektör ve arattırılacak bölge kriteri gibi özellikleri içermektedir. Böylelikle aranılan firmayı dilediğimiz an birkaç tıkla karşımızda bulabiliyoruz.
Bilgisayar ve internet teknolojisinin hayatımıza girerek birçok kavramın ve uygulamanın eskiyip eski işlevini yitirmesine yol açmıştır. Buna en ufak bir örnek olarak basılı metinleri verebiliriz; artık boş bir müsvedde yerine yazmak istediklerimizi bilgisayarda yazıyor, bilgi almak istediğimiz bir ürünü rehber kitapçıkları veya sokak, cadde dolaşmak yerine internetten aratarak kolaylıkla bulabiliyoruz. Ancak internet de kendi içerisinde gelişiyor. Zira arama motorlarının bazı kısıtlamaları olmasından ötürü istediğimiz ürün veya firmaya ulaşmada zorluk çekiyor. Bu da bizleri artık daha popüler hale gelen rehbersitesine yöneltiyor. Rehber platformu, büyük veya küçük işletmeler fark etmeksizin bizlere aradığımız tüm firma ve ürünleri detaylı bilgilerle ulaşma imkanı veriyor.

Bu Blogda Ara